top of page
  • Dámaris Romera

Soutache: joieria d'alta costura


Últimament estic en mode "cosidora". Ja fa uns mesos que estic posant-me a prova, fent algunes peces personalitzades. Així que m'he animat a pujar un nou post temàtic al blog.


Fa uns anys vaig descobrir una forma de "cosir joies" una mica curiosa. La tècnica es diu soutache i des de la primera puntada vaig saber que de les meves mans sortirien peces molt especials.

El soutache és un cordó trenat amb què es poden fer filigranes encastant pedres.

Alguna cosa així com dibuixar amb fil i lluentons. Es considera alta costura per la complexitat i exclusivitat.


Després de fer diverses peces, els resultats em van agradar tant que també vaig fer marca corporativa per acabar de veure-les com un producte final. Organza és un tipus de teixit usat en peces elegants i de "alta gamma".Dubto molt que trigui a tornar a cosir Soutache... El cuquet m'ha tornat perquè en una de les jaquetes que he fet aquests dies enrere he recuperat una d'aquelles peces. I el resultat és una passada!

En propers posts pujaré els meus progressos de costura en indumentària :)3 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page