top of page
  • Dámaris Romera

El meu nou estudi creatiu

Renovar-se o morir!


Diuen que els grans canvis vénen donats després d'una forta sacsejada... Després de quedar-me a l'atur fa un parell de mesos, he decidit fer un “reset”, gaudir de l'estiu i renovar el meu estudi. Aquest és el resultat! Aire fresc per donar curs a les meves tasques creatives.


Mai vaig pensar que sent tan minimalista especularia tots els racons. Però em sento molt còmoda, tot és a la mà i ben organitzat. Ara a pencar!.
Com era d'esperar, els meus gats han estat els primers a ensumar els canvis. Han estat uns dies de força tràfec. Pintar parets, caixes i plàstics envaint l'habitació, soroll en muntar els mobles... Però per fi, el caos se'n va novament.


La Pandora ha decidit que el seu lloc d'observació són les lleixes. Abans tenia caps, horaris d'entrada i sortida... ara tinc un parell de peluts que m'acompanyen i curen la meva ànima.
Sé el que esteu pensant... Quant blanc! ¡Jeje! Doncs sí, fins i tot el meu gat Aquil·les ho és. El meu plantejament per trencar la sobrietat és començar a personalitzar les caixes i així donar la nota de color.

El cos em demana tornar a pintar amb acrílics, fer els meus propis vinils, etc. Bé i sobretot perquè si no ho faig, el meu gat es mimetitzarà amb l'ambient i després qualsevol el troba!


P.D.: Per si a algú li interessa, els mobles i els accessoris són de: Ikea.


1 view0 comments

Recent Posts

See All

Kommentare


bottom of page