top of page
  • Dámaris Romera

Donant vida a caixes blanques

Des que vaig renovar el meu estudi tenia pendent personalitzar les caixes que vaig comprar per organitzar el material. He passat un parell de mesos fent-ne d'elles quelcom més especial. Espero que us agradi el resultat tan variat :)


OLOR A TINTA NEGRA

4/10/2019

Vaig començar trencant el gel amb el color que em fa vibrar. Aconseguir un color negre intens no és fàcil quan el material base és porós, així que la tinta va ser la millor elecció. Combinat amb motius florals, pintats amb llapis de color li va donar molta textura i contrast.


ULLS D'ARANYA

5/10/2019

Mai vaig pensar que usant uns adhesius i un parell d'esprais el resultat seria tan pertorbador. Un cop més, deixar volar lliure la imaginació et porta a sorpreses creatives molt gratificants. Fins i tot al meu gat Aquil·les li va agradar! :)


ESTIL MODRIAN

12/10/2019

No podia faltar fer un homenatge a aquest estil tan marcat i representatiu de la història de l'art. Geometria pura i tintes acríliques van ser sens dubte la millor opció per replicar a Mondrian.


ÁNDELE PIÑATA!

16/10/2019

En aquesta ocasió vaig voler utilitzar uns pots de purpurina que havia comprat feia molt de temps. No ho negaré, no va ser fàcil treballar amb purpurina, però vaig guanyar la batalla :) La caixa va quedar molt cridanera i amb molta textura al tacte. In situ sembla una pinyata.


ABRACADABRA!

22/10/2019

Uns simples retoladors i paraules molones mai fallen. Vaig voler contrast al màxim així que no m'ho vaig pensar gaire i vaig posar el fons de color taronja fluor. A aquesta caixa li tinc un afecte especial. Sembla treta de l'atrezzo d'un mag.


GEOMETRIA I BRILLANTS

7/11/2019

La tècnica del "Strass" (brillants) és molt curiosa. És com dibuixar amb petits píxels de colors i que brillen. S'enganxen amb calor i combinats amb formes geomètriques en blanc i negre, va donar un aspecte inquietant.


NADAL 2019

10/11/2019

Per rematar-ho, un parell de caixes inspirades en l'època que s'apropava: Nadal! Colors al màxim i més diversitat de materials que mai. Són un parell de caixes d'estil "Scrapbooking" que serveixen per posar un regal especial a dins.


M'ho he passat molt bé tornant a tècniques artístiques manuals. Crec que en certa manera allò digital s'ha de nodrir d'aquestes experiències i viceversa. No sé quin serà el meu proper camí creatiu però estic segura que sigui el que sigui em farà feliç com sempre ;)


2 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page